Running Dinner 2017

Running Dinner 2017

Op zondag 12 februari 2017 organiseert Rotaract Emmeloord “Dineren voor het goede doel”; een Running Dinner in samenwerking met de restaurants ’t Voorhuys, Chillers, The Bottom, De Opschepper, Eindeloos en Le Mirage. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Scoren tegen Kanker in Emmeloord.

Het Running Dinner

Het Running Dinner houdt in dat u kunt genieten van een driegangenmenu bij verschillende restaurants in Emmeloord voor een totaalbedrag van € 30,- per persoon (excl. drankjes). Hierbij krijgt u bij willekeurig gekozen restaurants een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, zodat u op een verrassend leuke manier kunt “proeven bij verschillende keukens”. Het ontvangst is om 17.15 uur bij Le Mirage. Hier zult u verwelkomt worden met een aperitief en vervolgens ontvangt u de looproute met de voor u geselecteerde restaurants. Elk restaurant geeft op zijn eigen manier invulling aan het diner en de insteek is dat u met uw groep de gehele avond bij elkaar blijft.

Datum:                           12 februari 2017 om 17:15 uur

Prijs per persoon:     € 30,- (excl. drankjes)

Ontvangstlocatie:    Restaurant Le Mirage, Beursstraat 2 te Emmeloord

Goede doel:                  Stichting Scoren tegen Kanker

Aanmeldinformatie

Hou bij uw aanmelding rekening met het volgende:

  • Aanmelding kan tot en met 5 februari 2017;
  • Betaling moet daadwerkelijk binnen zijn op 7 februari 2017;
  • Vol is vol en de volgorde van betaling is hierin leidend;
  • Drankjes zijn voor eigen rekening (te betalen bij de restaurants zelf);
  • Hou er rekening mee dat u met uw opgegeven groep willekeurig bij een restaurant wordt ingedeeld (voor elk gerecht een ander restaurant);
  • Laat u verrassen en geniet van het lekkere eten!

Mocht u nog vragen hebben, kunt u een e-mail sturen naar rotaractnop@hotmail.com. Wij kijken ernaar uit om met u te dineren in een van de restaurants!

Aanmeldformulier
Meld u aan via onderstaand formulier.

Het aanmeldformulier is op dit moment gesloten.