rotaract-emmeloord

Rotaract Emmeloord

Rotaract Club Emmeloord is de begin jaren ’90 opgericht aan de hand van onze moederclub Rotary Emmeloord. In 2003 hebben wij met trots ons 10-jarig bestaan gevierd. Ons ledenaantal is op dit moment ongeveer 10 leden in de leeftijd van 21 tot 30 jaar met een grote verscheidenheid aan bezigheden in het dagelijks leven, van studenten tot werknemers en werkgevers!

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, vice-voorzitter, secretaris en een penningmeester die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur van onze club.

Per seizoen kiezen wij één goed doel waar we het hele jaar aandacht aan schenken en nog een aantal kleinere goede doelen die eenmalig aandacht krijgen. Bij voorkeur kiezen wij goede doelen binnen de Noordoostpolder en Urk. Deze goede doelen proberen wij te steunen met geld, middelen en zogenaamde ‘doe-projecten’.

Om dit mogelijk te maken organiseren wij een grote verscheidenheid aan projecten om geld bijeen te zamelen. Voorbeelden van deze projecten zijn Sinterklaas, kerstbomen verkopen, Moederdag manden, Nacht van Oranje en Back to Chez! Ieder lid neemt plaats in zogenaamde projectcommissies die verantwoordelijk zijn voor de hun aangewezen projecten.

join-rotaract

Keep calm and join Rotaract!

Vanzelfsprekend worden er ook activiteiten georganiseerd voor leden en hun partners zoals bijvoorbeeld een sportdag, weekendje weg en Running Dinner. De vergaderingen vinden eens in de twee weken plaats in Restaurant en Grandcafe ‘t-Voorhuys in Emmeloord vanaf 20.30 uur. Tijdens deze (zeer gezellige) vergaderingen wordt er aandacht besteed aan de leden zelf en aan de lopende projecten. Na afloop is er nog een borrel in de bar voor de liefhebbers.

Mocht Rotaract Emmeloord je interesse gewekt hebben of wil je meer informatie hebben, neem dan contact op via het contactformulier.

Rotaract Emmeloord is een club voor mensen en door mensen!